Voluntarul Zilei – 15 februarie – Nichita Crăcan

Am 18 ani, m-am născut în Chișinău, unde am și copilărit, dar în prezent locuiesc în orașul Anenii Noi din regiunea central-estică a Republicii Moldova. Sunt student la Colegiul Mondostud-Art, specialitatea cosmetologie. Sunt pasionat de dans, această ocupație având-o încă din clasele mici. Ador și iubesc pasiunea dansului care unește două destine.

Alături de mişcarea unionistă sunt din luna decembrie a anului 2017 dar de mic simt românește. Am participat la diverse manifestaţii unioniste și toate au farmecul lor, dar cel mai mult mi-a plăcut când oamenii de pe ambele maluri ale Prutului rece și dureros s-au întâlnit și au întins un tricolor imens peste graniță.

Unirea este un lucru firesc și este nevoie de a fi înfăptuit. Au ajuns să ne decidă soarta politicenii corupti care stau în fotolii și se preocupă numai de înteresele personale. Pentru Unire mă împlic zilnic prin voluntariat mereu sunt gata pentru orice, doar că să văd visul buneilor și readucerea acasă a Basarabiei.

Unirea se va înfăptui curând de la casă la casă, de la om la om. Persoana care m-a inspirat să mă implic pentru Unire a fost prietenul meu Ion Bojii, actual coleg la Tinerii Moldovei, dar și familia m-a susținut.

Vreau să spun tuturor că 2018 e despre Basarabia. Hai să ne mobilizăm!

Oriunde vă aflați, și voi puteți deveni voluntari ai Unirii completând formularul online: http://www.unire2018.ro/voluntar