Voluntarul Zilei – 14 februarie – Viorica Boboc

Am 17 ani, m-am născut în Stauceni, unde trăiesc și în prezent. Îmi place să am un program cât mai diversificat, în care să mă descopăr zi de zi prin voluntariat precum la Tinerii Moldovei, la CSPT „Neovita”, particip la training-uri de dezvoltare personală organizate de Fundația pentru Dezvoltare. Îmi place să scriu poezii, proză și alte genuri de literatură.

Periodic activez ca operator la Magenta Consulting în biroul de colectare a datelor. Pe lângă aceste activități, sunt elevă la Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău la specialitatea turism.

Sunt alături de mișcarea unionistă începând cu luna iulie 2017. Am participat la toate acțiunile și evenimentele unioniste organizate din momentul în care am aplicat la Tinerii Moldovei. Dacă ar fi să aleg unul dintre evenimente, le-aș alege pe toate, pentru că fiecare are suflare românească și sunt bine conectate între ele, cum a fost Marșul Unirii de la 2 decembrie 2017.

Susțin unionismul pentru că Unirea e singura soluție, astfel vom fi un tot întreg, ne vom simți acasă, iar oligarhia și nedreptatea vor fi lichidate. Particip la toate evenimentele posibile, încerc sa contribui la organizarea și susținerea unor eventuale idei care ar aduce Unirea mai aproape. Încerc să recrutez potențiali suporteri și îndeplinesc responsabilitățile de coordonator.

Unirea se va întâmpla atunci când vom ajunge pana la ultima localitate din Moldova cu borderou plin de semnături PRO UNIRE. Cei care m-au inspirat să mă implic pentru Unire au fost cei din echipa „Tinerii Moldovei”, cărora le sunt recunoscătoare.

Pe lângă activitățile descrise mai sus îmi place să înot și să cânt la diverse manifestații publice. Sunt o persoană căreia îi place mereu să descopere locuri și oameni noi, să colaboreze cu oameni deschiși și gata să contribuie la o nouă schimbare.

Oriunde vă aflați, și voi puteți deveni voluntari ai Unirii completând formularul online: http://www.unire2018.ro/voluntar