Voluntarul Zilei – 13 februarie – Felicia Rusu

Am 17 ani și sunt din orașul Florești, raionul cu același nume din Republica Moldova. Studiez în clasa XI-a la Liceul Teoretic ,,Miron Costin”. Pasiunea mea este lectura, dar totodată doresc nespus Unirea și pentru aceasta muncesc zilnic.

Sunt împreună cu mișcarea unionistă deja de mai mult de doi ani. Am participat la diverse acțiuni unioniste, de exemplu marșul din decembrie, apoi în vara anului 2016 am fost alături de Tinerii Moldovei; ei au organizat „Hora Quest” la care de asemenea am participat. Vara trecută, în 2017 am fost cu ODIP în „Caravana Unirii”, ocazie cu care am promovat Unirea din casă în casă, din sat în sat.

Luptăm pentru unire deoarece suntem frați și unica soluție este Unirea. Ma implic pentru Unire ca voluntar prin contactarea zilnică a potențialilor susținători. Primii care m-au inspirat au fost membrii organizației „Tinerii Moldovei”. La fel, Victoria Mocanu mă ajută zilnic la toate greutățile pe care le întâlnesc și sunt foarte mulțumită ca am așa o persoană alături de mine.

Mă bucur foarte mult că suntem mulți cei care avem aceeași dorință. Împreună vom face Unirea. Indiferent de obstacole, noi suntem puternici și vom depăși totul împreună pentru că suntem frați, suntem o familie.

Oriunde vă aflați, și voi puteți deveni voluntari ai Unirii completând formularul online: http://www.unire2018.ro/voluntar