Voluntarul Zilei - 10 februarie - Vadim Seceleanu

Am 19 ani, m-am născut în Cahul, Basarabia de sud, și locuiesc în orașul natal. În acest moment sunt bibliotecar la Biblioteca Publică „Andrei Ciurunga” din Cahul. În timpul liber cânt vocal, frecventez cercul de canto și pe cel de dansuri de la Sanatoriul „Nufărul Alb” din Cahul, și particip la hora de duminică.

Sunt alături de mișcarea unionistă din 2016. Am participat la Revelionul de la Prut. Momentul emoționat a fost când între cele două maluri ale Prutului, pe podul de la Țiganca a fost lungit tricolorul de 100 de metri! Recent am participat la trainingul unionist de la Galați, pe malul Dunării.

Unirea dintre România și Republica Moldova trebui să devină realitate fiindcă suntem aceeași țară, vorbim aceeași limbă. Suntem frați, suntem același neam. Dacă ne vom uni, vom avea salarii și pensii mai mari, iar la guvernare nu vom avea niște bandiți și hoți.

Persoana care m-a inspirat să mă implic pentru Unire a fost bibliotecara Larisa Dachi.

Sunt trup și suflet pentru Unire. Dacă este nevoie, fac și un concert pentru ca oamenii să înțeleagă că doar Unirea ne poate salva, doar unindu-ne cu România vom trăi mult mai bine! Sper din tot sufletul ca Unirea să se întâmple în 2018.

Pentru că 2018 este Anul Centenar al Marii Uniri din 1918, mobilizăm toţi unioniştii ca să readucem Basarabia acasă. Oriunde vă aflați, și voi puteți deveni voluntari ai Unirii, completând formularul online pe http://www.unire2018.ro/voluntar