Contactat CiviUnioniști

CiviUnioniștii sunt oamenii care de-a lungul vremii s-au arătat interesați de acțiunile unioniste. Fiecare dintre ei trebuie contactați, în principal prin TELEFON și apoi prin email și Facebook.

Pentru început, adăugați-i în prieteni pe Facebook, căutându-i după nume, email sau telefon, ca să știți cu cine vorbiți. Apoi puneți mâna pe telefon și sunați-i:

Conversație standard cu ei: TELEFON

- Sunt... Vorbesc cu ........ ?
- Sunt de la Mișcarea care susţine unirea Republicii Moldova cu România. Ai două minute?
- Mulțumesc  sau când să te sun înapoi?

 

-- Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire. Pregătim mari evenimente pentru acest an. 50 de localități din R.Moldova (sau Basarabia-pt.RO) au declarat deja Unirea cu Țara în consiliile locale. Putem conta și pe sprijinul tău în acest an?

-- DA / detalii: * Poți veni cu noi la Chișinău/la manifestația din 25 martie. ** Poți să te înscrii pe www.unire2018.ro (și să realizezi sarcinile zilei și să urmezi alte modalități de a acționa în direcția Unirii. *** Dacă spune că nu are timp: poți să ne ajuți cu o donație

-- NU / măcar vă putem menține informat anul acesta prin telefon și email?  /// Dacă spune nu, ștergeți-le telefonul din baza de date Unire2018.ro

Citește mai mult

Cum contactăm prospecții

Acesta este un scurt tutorial pentru voluntarii unirii:

Succes în contactarea prospecților, în colectarea punctelor și în drumul spre Marea Unire!