Studenții din București merg la Chișinău

Vino duminică 25 martie la Chișinău ca să fii alături de cei care scriu istoria României. La 100 de ani la unirea Basarabiei cu România, studenții români sunt chemați în capitala Republicii Moldovei pentru #MarșulCentenarului din Piața Marii Adunări Naționale, împreună cu toată suflarea care simte românește dincolo de Prut.

Drumul spre Chișinău se parcurge în două etape: sâmbătă pe 24 martie în jurul orelor 22, #studenții din București călătoresc cu trenul până la Iași, după care cu autocarele până în capitala Republicii Moldova, unde vom ajunge în dimineața zilei de 25 martie. 

Marșul Centenarului are loc la prânz, cu începere de la ora 12, apoi program de voie până, seara în jurul orelor 20, când ne întoarcem la București pe același traseu.

CÂND
March 24, 2018 at 9pm - March 25, 2018
UNDE
Gara de Nord
București
Romania
Hartă Google şi orientare
CONTACT
Vlad Purcărescu · 0751899791
19 răspunsuri
Adrian-Dorin Panti Victoria Ciohodaru Lenna Elenucea Amor Elza Maria Banu Ionuț Jescu Maria-Alexandra Boboc Viorica-Elisabeta Lupu Camelia Popescu Alexandru Bordian Maria Prisacariu Cezar-Victor Năstase Silvia Mihaela Bordeianu Vlad-Mihail Purcărescu Țurcanu Ambrozie Emil Crasovschi Denis Dionisiu Răzvan Bădău Constantin Gabriel Ivan Ștefan Lupu

Who's RSVPing

Salut, participi la eveniment?

19 Reacții

Verifică-ți emailul și activează-ți contul.