SEMNEAZA UNIREA: Putna

putna.jpg

putna_2.jpg

Joi, 22 martie 2018, la Mănăstirea Putna a avut loc Ședința extraordinară a Consiliului Local al Comunei Putna, județul Suceava, pentru adoptarea unei Declarații de unire cu Republica Moldova. Decizia vine după ce zeci de localități din Republica Moldova au semnat o declarație de unire cu România. 

Primarul comunei,  Gheorghe Coroamă, a propus ordinea de zi, care a fost aprobată, și a motivat importanța și necesitatea adoptării de către Consiliul Local a unei Declarații de unire.

Textul a fost  a fost aprobat în unanimitate, iar membrii consiliului Local și alți reprezentanți ai comunei au semnat-o, în trei exemplare. Un exemplar va rămâne la Primăria comunei, un exemplar la școala din localitate, iar al treilea exemplar la Mănăstirea Putna. Declarația va fi trimisă Prim-ministrului României, Președintelui Camerei Deputaților, Președintelui Senatului, Președintelui României.

CÂND
March 27, 2018 at 1pm - 4pm
UNDE
Putna, jud. Suceava
Putna, SV 727455
Romania
Hartă Google şi orientare

Salut, participi la eveniment?

O reacție

Verifică-ți emailul și activează-ți contul.
  • Marius Niclescu
    commented 2018-03-26 10:12:21 +0300
    Cât de INCONȘTIENȚI sunteți! UNIRE?!? A Moldovei cu ce? Cu o Românie batjocorită de UE și de Masonerie? Țara asta e ca un bolnav de sifilis pe toate planurile: duhovnicesc, intelectual și cetățenesc! Și vrem, în mândria noastră ieftină și epigonică, să ne unim cu Moldova! Bravură de 2 bani! Ce va urma? Va fi distrusă și Moldova, cu tot ce a mai rămas sfânt și demn în ea! Biserica e infectată. Învățământul e distrus. Morala e supusă pornografiei. Cultura e roaba manelelor! Ăsta e sifilisul pe care vor unii „patrioți” să l transmită și în Moldova! Vai vouă!!! Vai nouă! Doar din prostie și din mândrie se mai poate dori unirea acum! Oare nu vi e milă de țara asta? Oare nu vi e milă de ceea ce va urma cu o Moldovă în ghearele UE? Vor pleca și de acolo milioane de oameni să robească pe aiurea! Va fi distrus învățământul! Valorile vor fi călcate sub copite! Pământul îl vor lua străinii! ASTA VREA PUTNA???