Sarcinile zilei de 19 aprilie

1. Adaugă +200 prieteni în grupul fb.com Oameni BUNi (Unirea Basarabiei/Republicii Moldova cu România)

2. Pornește notificările despre postările din grupul fb.com Marea Hartă Unionistă 2018. Vezi aici cum poți Porni Notificările.

3. Postează pe conturile de fb.com şi ok.ru ştirea  Dorința intensă a lui Dodon, adăugând unul dintre mesajele atașate mai jos:

  • Democrația și libertatea sunt rodul luptelor înaintașilor.
  • Democrația are sens, pentru că ea ne permite să ne alegem viitorul. 
  • Democrație, nu dictatură.

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei de 19 aprilie.


Sarcinile zilei de 18 aprilie

1. Distribuie pe contul de fb.com Unire, pe ok.ru modificarea Constituţiilor și în câte 5 grupuri de pe fiecare rețea, adăugând textul: 

Un Milion de Semnături pentru modificarea Constituției României.
Alianța pentru Centenar a lansat inițiativa cetățenească de a colecta un milion de semături pentru a adăuga un preambul la Constituția României, prin care va fi statuat dreptul poporului român de reunificare pașnică.

2. Distribuie pe contul de    fb.com video  Cimitirul militar din Novaci şi pe ok.ru  Locul de veci, adăugând textul:  Dreptate pentru Ostașii Români. Rudele soldaților români căzuți în Basarabia pot afla dacă sunt înmormântați în Cimitirul din Tuzara, Călărași.

3. Distribuie pe contul de fb.com video Un milion de semnăturişi pe ok.ru  European Centre for Romanian Unity.

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei de 18 aprilie.


Sarcinile zilei de 17 aprilie

1. Distribuie pe contul de fb.com știrea 1 milion din toată țara şi pe ok.ru Alianța pentru Centenar, adăugând mesajul: 

Alianța pentru Centenar va demara o campanie de strângere a unui milion de semnături pentru modificarea Constituției României, inclusiv în Republica Moldova.

2. Distribuie pe contul de fb.com Cimitirul militar din Novaci, pe ok.ru Locul de veci.

3. Lângă comentariul Efectuat, la sarcinile zilei de azi, adaugă numarul de persoane pe care ai reușit să le contactezi. Cu cât contactezi mai mulți oameni, cu atât vei primi mai multe puncte! Contactează-ți coordonatorul pentru a-i cere încă un set de 100 de prospecţi (potențiali suporteri) ce trebuiesc contactați, pentru a acumula punctele cuvenite.

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei de 17 aprilie.


Sarcinile zilei de 16 aprilie

1. Distribuie pe contul de fb.com Fapte bune, pe ok.ru La Tohatin adăugând textul: Oamenii BUNi plantează fapte BUNe. 🇷🇴🇲🇩Liderii Mișcării Unioniste au plantat pomi fructiferi, copaci și arbuști la Tohatin.

2. Participă la Concursul Cunoaște-ți Țara și câștigă o călătorie pentru 2 persoane la Iași.

3. Schimbă-ți poza de cover pe fb.com cu una dintre imaginile atașate mai jos, iar pe ok.ru posteaz-o în status, adăugând link-ul tău de recrutare şi textul: 
Se caută voluntari! Nimic nu se compară cu ceea ce îi așteaptă pe voluntari în cadrul programului Marii Hărți Unioniste.

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei de 16 aprilie.

 


Sarcinile zilei de 15 aprilie

1. Distribuie pe contul de ok.ru Călăraşi - raion unionist.

2. Pentru că anul Centenar necesită multă muncă, este nevoie de mai mulţi voluntari ai Unirii. Pentru asta, postează pe conturile tale de fb.com şi ok.ru imaginea de mai jos adăugând link-ul tău de recrutare şi textul: 
Vino să fii voluntar

Pentru anul Centenar!

Distribuie postarea respectivă în 10 grupuri de pe fb.com şi 10 de pe ok.ru.

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei de 15 aprilie.


Sarcinile zilei de 14 aprilie

1. Distribuie pe contul de fb.com postarea Călăraşi, cu o descriere personalizată.

2. Distribuie Cimitirul eroilor din Novaci pe contul tău de fb.com şi Fapte bune ale unioniştilor pe ok.ru şi în 5 grupuri de pe fiecare reţea.

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei de 14 aprilie.


Sarcinile zilei de 13 aprilie

1. Distribuie pe contul de fb.com Mituri false despre unire, pe ok.ru Un gând despre Unire și în câte 5 grupuri de pe fiecare rețea, adăugând textul: Cunoaște adevărul cu privire la miturile false despre unire.

2. Postează pe conturile de fb.com şi ok.ru ştirea Când vorbesc româna..., adăugând un citat, despre limba română, al unei personalităţi din literatura română la alegere.

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei.


Sarcinile zilei de 12 aprilie

1. Distribuie pe contul de fb.com Plan acțiune pe ok.ru unire2018 și în câte 5 grupuri de pe fiecare rețea, adăugând textul:  Anul Centenar continuă cu activități frumose și decisive!
Fiecare unionist trebuie să se implice pentru viitorul unei Românii reunite!

2. Distribuie pe contul de fb.com postarea Magazin românism şi pe ok.ru Adevărații unioniști , adăugând textul: Cine are deja un tricou din modelele din imagine este obligat să dea un Share http://www.magazin-romanism.ro/

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei de 12 aprilie.

 


Sarcinile zilei de 11 aprilie

1. Identifică în internet/în arhivele tale (dacă ai), o poză sau un video, de la un eveniment/moment semnificativ despre cum au început acţiunile mişcarii unioniste în R.Moldova. Postează poza/video pe fb.com şi ok.ru cu o descriere specifică, în dependenţă de ceea ce ai postat.

2. Distribuie pe contul de fb.com postarea Cunoaşte-ţi Ţara şi pe ok.ru Proiect Cunoaşte-ţi Ţara, adăugând textul: Românii din Basarabia vor avea ocazia şi anul acesta să viziteze România prin intermediul programului Cunoaşte-ţi Ţara, care îşi propune să schimbe viziunea locuitorilor din stânga Prutului despre miturile propagandei antiromâneşti, acesta fiind doar unul ditre scopuri.

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei de 11 aprilie.


Sarcinile zilei de 10 aprilie

1. Distribuie pe contul de fb.com Alba Iulia - Chişinău, pe ok.ru Planuri unioniste și în câte 5 grupuri de pe fiecare rețea, adăugând textul: Anul Centenar continuă cu acţiuni de amploare, printre care Marşul pe jos de la Alba Iulia spre Chişinău care va începe la 1 iulie. 

2. Postează ştirea Pact pentru Unire pe conturile de fb.com şi ok.ru. 

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei.