Sarcinile zilei de 19 iunie

1. Distribuie pe contul de fb.com ştirea 50 de copii basarabeni.... şi pe ok.ru Copii din RM la Parlamentul RO, adăugând o descriete personalizată.

2. Postează pe conturile tale de fb.com şi ok.ru o poză cu tine din caravanele/campaniile de informare/marşurile desfăşurate verile (anume verile) anterioare, la care ai participat. Dacă n-ai participat, participă şi-o să ai. :)
În descrierea pozei scrie cât de tare a fost experienţa, îndeamnă pe alţii să participe la Marşul Centenar şi adaugă link-ul acesta: http://www.unire2018.ro/marsul_centenarului

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei.


Sarcinile zilei de 18 iunie

1. Distribuie pe contul de fb.com video Marea Unire şi pe ok.ru Marșul de la Alba Iulia  adaugând textul:#AlbaIulia #1iulie

2. Distribuie pe contul de fb.com 10TV revine şi pe ok.ru din 24 iunie  adaugând textul: Postul de televiziune 10TV revine în casele dumneavoastră din 24 iunie cu o Ediție Specială. Acest lucru se datorează exclusiv susținerii pe care ne-ați acoradat-o. Fii alături de 10TV în fiecare zi!

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei de 18 iunie.


Sarcinile zilei de 17 iunie

1. Pune "merg", invită-ţi prietenii, distribuie pe contul tău fb.com şi în 5 grupuri evenimentul Marea Unire: Vino la Alba Iulia! La postarea din grupul Marea Hartă Unionistă 2018  adaugă în comentarii screen cu prietenii invitați la eveniment.

2. Distribuie pe contul de fb.com Cunoaște-ți Țara şi pe ok.ru TRANSALPINA, LACUL OAȘA  adaugând textul: Descoperă cea mai înaltă șosea din România ( 2145 m ) și orașul cetate - Alba Iulia, alături de proiectul Cunoaște-ți Țara !

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei de 17 iunie.


Sarcinile zilei de 16 iunie

1. Distribuie pe contul de fb.com postarea Marșul Centenar și în câte 10 grupuri.

2. Urcă pe fb.com și pe ok.ru poza de mai jos  cu textul: 

În noaptea de 16-17 iunie 1462, Vlad Țepeș a condus ceea ce a avea să rămână în istorie numit "atacul de noapte" asupra turcilor lui Mehmed Cuceritorul. Izbânda aparține celor bravi. 

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei de 16 iunie.


Sarcinile zilei de 15 iunie

1. Distribuie pe contul de fb.com postarea Mihai Eminescu şi pe ok.ru Mihai Eminescu şi în câte 5 grupuri de pe fiecare rețea.

2. Distribuie pe contul de fb.com Tenerife şi pe ok.ru postarea Tenerife. Adaugă textul: Nimic nu e imposibil atunci când îndrăznești. 

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei de 15 iunie.


Sarcinile zilei de 14 iunie

1. Distribuie pe contul de fb.com video Campanie de revizuire a Constituției şi pe ok.ru Un milion de semnături şi în câte 5 grupuri de pe fiecare rețea.

2. Distribuie pe contul de fb.com alobumul foto Ziua corturilor deschise şi pe ok.ru postarea Semnez.eu

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei de 14 iunie.


Sarcinile zilei de 13 iunie

Postează imaginea de mai jos pe Fb și pe ok.ru cu mențiunea "Noaptea din 12-13 iunie 1941: zeci de mii de români basarabeni și bucovineni nu s-au mai trezit în paturile lor; comemorăm primul val de deportări sovietice" sau adaugă propriul text legat de deportări. 

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinii zilei.


Sarcinile zilei de 11 iunie

1. Participă la evenimentul de lansare a Marșului Centenar care se va desfășura la Alba Iulia pe 1 iulie la ora 12:00 sau identifică alte persoane pe care să le îndemni să meargă pentru a reprezenta localitatea dn care ești tu.

2. Distribuie pe contul tău evenimentul Marșul Centenar cu textul: Pe 1 iulie voi fi la Alba Iulia să reprezint localitatea ..........
Tu ce localitate vei reprezenta?

În loc de puncte scrie localitatea pe care o vei reprezenta la 1 iulie la Aba Iulia.

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor de 11 iunie.


Sarcinile zilei de 10 iunie

1. Pune "merg", invită-ţi prietenii, distribuie pe contul tău şi în 10 grupuri evenimentul Ziua Corturilor deschise.

2. Distribuie pe contul tău de fb.com Înfrăţirile fac reunirea cu o descriere personalizată.

Lasăcomentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei.


Sarcinile zilei de 9 iunie

1. Distribuie Simona Halep win pe contul tău de fb.com cu o descriere personalizată.

2. Identifică pe fb.com cea mai semnificativă poză a primei jumătăţi de an centenar şi posteaz-o pe contul tău cu argumentarea De ce este această poză semnificativă? şi Ce rezultate aştepţi de la a doua juătate a lui 2018?

Lasă comentariul Efectuat după îndeplinirea sarcinilor zilei.