Niveluri de activism

Avansează pe scara voluntarilor și devino din ce în ce mai experimentat. După completarea primelor niveluri vei crește, ca puncte și ca succes, iar noi niveluri vor apărea în panoul tău de voluntar. Verifică periodic această pagină

 

icons8-calendar-1-50.pngDă putere paginilor tale de pe rețelele de socializare și fă minimul de prieteni necesari intrării în program: 500 de prieteni pe contul de Facebook (fb.com) și 100 de prieteni pe Odnoklassniki (ok.ru).                                                 

IMPORTANT: Alege prietenii din regiunea în care locuiești tu!  Adaugă periodic prieteni mai mulți și vei primi bonusuri din partea noastră.

Apoi dă like/intră în

pagina Marea Mobilizare Unionistăicons8-facebook-circled-50.pngși în grupul https://ok.ru/group/58634273423397            icons8-odnoklassniki-circled-50.png                                                                                                                                                                               

icons8-circled-2-50.pngParticipă la un eveniment de prezentare a Platformei NATIONBUILDER (unire2018.ro) în Chișinău, în București sau în centrele locale. La eveniment vei primi cartea BLOCAȚI ÎN LABIRINT a lui George Simion, brelocul de voluntar UNIRE 2018 și informațiile necesare pentru a fi un voluntar de succes în anul 2018. Dacă ești în Diaspora sau într-o localitate care nu beneficiază de sediu/training, atunci privește TOATE clipurile video de explicație care sunt publicate pe grupul nostru, MAREA HARTĂ UNIONISTĂ 2018 și participă la unul din LIVE-urile făcute pe grup adresând întrebări despre Platformă.   

 

icons8-circled-3-50.pngParticipă la un eveniment public organizat de Alianța pentru Centenar și postează pe rețelele de socializare o fotografie cu tine la eveniment și #unire2018.

Până acum evenimentele desfășurate au fost:
CHIȘINĂU / 2 decembrie 2017- Marșul Unirii;
FĂLCIU/CANTEMIR / 31 decembrie 2017 - Tricolor peste Prut;
IAȘI (GALAȚI, TÂRGOVIȘTE, TIMIȘOARA) - 24 ianuarie 2018- Iași- Ziua Unirii Principatelor;

MAI MULTE LOCALITĂȚI - Comemorări ale lui Grigore Vieru (18 ianuarie / 14 februarie 2018).

Următorul eveniment este la :

CHIȘINĂU / 25 martie Marșul Centenar

Toată Mișcarea Unionistă va fi la Chișinău pentru a marca 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu RomâniaEvenimentul se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale, ora 12.00

Daca nu ești din localitatea în care se desfășoară evenimentul și nu poți să ajungi la el, organizează în localitatea ta un eveniment sub egida Alianței pentru Centenar.
Pentru acest tip de activitate vei fi răsplătit o singură dată cu 10 puncte sau mai multe, în funcție de anvergura evenimentului pe care îl realizezi.

icons8-circled-4-50.pngRealizează o poză cu tine la un eveniment  (unionist sau nu), afișând un mesaj pro unire de genul: UNIRE 2018 / REUNIRE 2018. Mesajul poate să fie scris pe orice suport (banner, coală de hârtie, carton, pancartă, pe tricou, etc.).

Postează-o pe siteurile de socializare împreuna cu hastag-ul #unire2018 și vei fi răsplătit cu 2 puncte.                                                                       

icons8-circled-5-50.pngLipește în localitatea ta afișe, modelul îl găsești aici: LINK, și câștigă încă 6 puncte. Afișul se poate tipări la orice imprimantă.

 

icons8-circled-6-50.pngOdată cu acest nivel, vei avea propriul tău coordonator care te va ghida mai departe în Platformă.

Împrietenește-te cu el și țineți legătura: el îți va da un set de 100 de prospecți(potențiali suporteri) pe care să îi contactezi pentru a fi puși pe Marea Hartă a unioniștilor în 2018.                                                

icons8-circled-7-50.png PETRECE! Suntem un neam căruia îi place să petreacă. Participă la petreceri Unire2018 organizate în zona ta și publică poze sau video/live video în care să îndemni și pe ceilalți să se alăture mișcării unioniste și să petreacă alături de noi.

Cel puțin o dată pe lună au loc petreceri naționale Unire2018, unde se adună toți voluntarii disponibili. Până acum au avut loc petreceri la Fălciu(de Revelion) și la București(18 februarie).

Cei care organizează petrecei Unire2018 primesc între 5 și 50 de puncte, în funcție de numărul de participanți la chef și mesajul transmis.

icons8-circled-8-50.png STICK'EM UUUUUP! Cere coordonatorului tău un set de 100 de abțibilduri Unire2018 și lipește-le sus, cât mai sus, încât nimeni să nu le poată atinge. Pozele cu abțibildurile lipite trebuie să aibă pe rețelele de socializare hastag-ul #unire2018

 

icons8-circled-9-50.png SCRIE-I PREȘEDINTELUI! În acest moment, avem un singur președinte, în spațiul dintre Nistru și Tisa: Klaus Iohannis. Scrie-i un mesaj Excelenței sale aici:

http://www.presidency.ro/ro/presedinte/scrie-i-presedintelui

dar și pe pagina de Facebook

și cere-i ca să stabilească Unirea Republicii Moldova cu România ca Proiect de Țară, la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire.

Trimite mesajul și pe email la contact@actiunea2012.ro pentru ca să putem mediatiza mesajul. Salvează și tu textul și adresează-l și altor oficialități, pe viitor, în cadrul programului sau ori de câte ori ți se ivește ocazia.

icons8-ios-10-50.pngLa completarea acestui nivel vei primi TRICOUL ALB DE VOLUNTAR și treci în următoarea etapă!

icons8-timezone--11-50.png Pune pe hartă suporterii tăi. Intră în Control Panel și verifică faptul că măcar 10 dintre cei 100 de prospecți (potențiali suporteri) ai tăi au pe harta de la PEOPLE strada și localitatea unde stau.

icons8-timezone--12-50.png Dacă ai reușit să contactezi toate cele 100 de persoane alocate și să le determi să se înregistreze în Platformă vei primi minim 1 punct de om, cu cât contactezi mai mulți oameni cu atât vei primi mai multe puncte. Contactează-ți coordonatorul pentru a îi cere încă un set de 100 de prospects (potențiali suporteri) ce trebuie contactați, pentru a acumula mai multe puncte...

28 Reacții