Filmul Unioniștii

Dacă organizezi un eveniment de ecranizare al filmului „Unioniștii” într-un loc public( local, școală, facultate, etc.) primești 70 de puncte pentru acest lucru:

Pentru a primii filmul trimite-ne mesaj la adresa: davidstefanionita@gmail.com sau pe pagina noastră de facebook, Marea Mobilizare Unionistă

 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=U5Ckvqxb22Q

Descriere:

În anul Centenarului, primii în linia bătăliei pentru Marea Unire a românilor într-o singură ţară sunt militanţii din Platforma "Acţiunea 2012".

Cunoaşte-i pe tinerii care au umplut România de celebrele graffiti cu "Basarabia e România", află ce îi însufleţeşte pe unioniştii care dau piept cu jandarmeria de la noi, cu carabinierii din Republica Moldova şi care îndrăznesc să tulbure nepăsarea politicienilor de pe ambele maluri de Prut.

Glasul lor care cere ca România Mare să revină în vechile hotare se aude acum de la Chişinău la Bruxelles. Următoarele acțiuni temerare care se vor realiza în această vară sunt strângerea unui milion de semnături (www.semnez.eu) și un marș pe jos de la Alba Iulia la Chișinău, prin toată România Mare (www.unire2018.ro).

Fii primul care comentează

Verifică-ți emailul și activează-ți contul.