Evenimente

 • Sunday, July 01, 2018 at 08:00 PM · 243 răspunsuri
  Catedrala Ortodoxa din Alba Iulia

  Aprindem FLACĂRA UNIRII și pornim MARȘUL CENTENAR

  La 100 de ani de la Marea Unire, fii ambasadorul Unirii în localitatea TA și numără-te printre cei care fac istorie și pun umărul la  MAREA UNIRE.

  reprezinta_localitatea.png

  Tineri, vârstnici, femei, bărbați din toate categoriile socio-profesionale, din toate localitățile din România și Republica Moldova, se vor alătura demersului nostru pentru a face din Unire mai mult decat un cuvânt. Fiecare localitate va fi reprezentată!

  Aprindem FLACĂRA UNIRII și pornim MARȘUL CENTENAR

  Începem numărătoarea inversă! Întocmai ca acum 100 de ani, ne strângem la Alba Iulia să refacem Marea Adunare de la 1918. Vino duminică, 1 iulie, la ora 20:00, în fața Catedralei Ortodoxe a Reîntregirii, și reprezintă comunitatea de care aparții.

  AMBASADORII UNIRII vor primi titlul, pe modelul credențialelor din 1918, pentru localitatea lor, în fața catedralei, înainte de începerea acțiunii. 

  De asemenea, participanții vor aprinde Flacăra Unirii, care mai apoi va fi purtată în marș, pe jos, până la Chișinău în cadrul MARȘULUI CENTENAR.(detalii despre marș aici și înscrieri ca participanți aici)

  Afish2.jpg

  CONFIRMĂ PARTICIPAREA la evenimentul Marea Unire - 1 iulie 2018, completând în formularul de mai jos LOCALITATEA PE CARE O REPREZINȚI.

  Înregistrarea e obligatorie, pentru pregătirea hârtiilor specifice anului Centenar cu numele fiecăruia și pentru pregătirea momentului de lumină și culoare care va avea loc la aprinderea Flăcării Unirii.

   

Fii gazda propriului eveniment eveniment