Contactat CiviUnioniști

CiviUnioniștii sunt oamenii care de-a lungul vremii s-au arătat interesați de acțiunile unioniste. Fiecare dintre ei trebuie contactați, în principal prin TELEFON și apoi prin email și Facebook.

Pentru început, adăugați-i în prieteni pe Facebook, căutându-i după nume, email sau telefon, ca să știți cu cine vorbiți. Apoi puneți mâna pe telefon și sunați-i:

Conversație standard cu ei: TELEFON

- Sunt... Vorbesc cu ........ ?
- Sunt de la Mișcarea care susţine unirea Republicii Moldova cu România. Ai două minute?
- Mulțumesc  sau când să te sun înapoi?

 

-- Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire. Pregătim mari evenimente pentru acest an. 50 de localități din R.Moldova (sau Basarabia-pt.RO) au declarat deja Unirea cu Țara în consiliile locale. Putem conta și pe sprijinul tău în acest an?

-- DA / detalii: * Poți veni cu noi la Chișinău/la manifestația din 25 martie. ** Poți să te înscrii pe www.unire2018.ro (și să realizezi sarcinile zilei și să urmezi alte modalități de a acționa în direcția Unirii. *** Dacă spune că nu are timp: poți să ne ajuți cu o donație

-- NU / măcar vă putem menține informat anul acesta prin telefon și email?  /// Dacă spune nu, ștergeți-le telefonul din baza de date Unire2018.ro

* Aflați detaliile de transport pentru zona voastră (dacă au nevoie de transport să ajungă la Chișinău) și stabiliți cu ei cum vin să aducă banii pentru plata transportului.

** Dacă spun că se vor înscrie, spuneți-le că le dați prin sms adresa siteului și să se logheze cu Facebook, dacă au (dacă nu, cu email), apoi să completeze fie formularul de SUPORTER (dacă nu dispun de timp), fie cel de VOLUNTAR (dacă dispun de timp) CU ADRESA EXACTĂ UNDE LOCUIESC ANUL ACESTA.

*** Puteți dona foarte ușor, pe baza cardului bancar. Momentan le dați linkul http://actiunea2012.ro/doneaza, în următoarea săptămână va fi disponibil www.fondulunirii.ro, special pt.donații. Le dați linkul valabil prin SMS la final de conversație. Dacă nu au card, stabiliți cum pot dona în numerar la unul din sediile noastre sau mergând la bancă.SMSuri standard:

 - Dacă nu răspund, de 3 ori, la minim 30 de minute între apeluri: Vă sun din partea mișcării unioniste, vă rog sunați-mă când puteți. (numele tău)

- Dacă vor să se înscrie: Platforma online unde ne adunăm toți unioniștii în acest an: www.unire2018.ro. Conectați-vă cu Facebook sau email, apoi completați SUPORTER sau VOLUNTAR.

- Dacă vor să doneze online: Linkul unde așteptăm donația Dvs este http://actiunea2012.ro/doneaza Mulțumim mult, sprijinul Dvs ne face să rezistăm în lupta pentru Unire! (numele tau)

 

E-mail standard: 

Subiect: pentru (si numele persoanei)

Corpul emailului:

Bună ziua (domnule/doamnă ........),

Mă numesc ............. și sunt voluntar în cea mai importantă mișcare socială a zilelor noastre: mișcarea pentru Unirea Republicii Moldova cu România.

Fiind anul Centenarului, la 100 de ani de la Marea Unire avem nevoie de implicarea fiecărui om care își dorește sincer împlinirea acestui deziderat național.

Creți că ne putem baza și pe Dumneavoastră?

Vă rog trimiteți-mi un număr de telefon ca să vă pot oferi mai multe detalii sau spuneți-mi cum vă pot găsi.

Datele mele de contact sunt:
Telefon: 00373......... sau 0040........ 
Email:
Facebook:

 

Cu dragoste de Țară,

(numele vostru)

 

 

La finalul operațiunii, lăsați un comentariu despre ce informații ați adunat de la fiecare om și ce acțiuni face. DASHBOARD - NOTE POST PRIVATE NOTE:

post_private_note.jpg

Reveniți la el într-o săptămână să vedeți dacă a făcut sau nu (caz în care îi reamintiți).

2 Reacții

Verifică-ți emailul și activează-ți contul.
  • Stan Ecaterina
    commented 2018-05-15 19:29:45 +0300
    Si cand ni se va da mesaj ?
  • Vatamaniuc Ana-Maria
    commented 2018-02-25 19:25:58 +0200
    A fost foarte de folos, multumesc.