Fii ambasadorul Unirii în localitatea ta

centenar1.jpg

La 100 de ani de la Marea Unire, fii ambasadorul Unirii în localitatea TA și numără-te printre cei care fac istorie și pun umărul la  MAREA UNIRE.

reprezinta_localitatea.png

Tineri, vârstnici, femei, bărbați din toate categoriile socio-profesionale, din toate localitățile din România și Republica Moldova, se vor alătura demersului nostru pentru a face din Unire mai mult decat un cuvânt. Fiecare localitate va fi reprezentată!

Aprindem FLACĂRA UNIRII și pornim MARȘUL CENTENAR

Începem numărătoarea inversă! Întocmai ca acum 100 de ani, ne strângem la Alba Iulia să refacem Marea Adunare de la 1918. Vino duminică, 1 iulie, la ora 20:00, în fața Catedralei Ortodoxe a Reîntregirii, și reprezintă comunitatea de care aparții.

AMBASADORII UNIRII vor primi titlul, pe modelul credențialelor din 1918, pentru localitatea lor, în fața catedralei, înainte de începerea acțiunii. 

De asemenea, participanții vor aprinde Flacăra Unirii, care mai apoi va fi purtată în marș, pe jos, până la Chișinău în cadrul MARȘULUI CENTENAR.(detalii despre marș aici și înscrieri ca participanți aici)

Afish2.jpg

CONFIRMĂ PARTICIPAREA la evenimentul Marea Unire - 1 iulie 2018, completând în formularul de mai jos LOCALITATEA PE CARE O REPREZINȚI.

Înregistrarea e obligatorie, pentru pregătirea hârtiilor specifice anului Centenar cu numele fiecăruia și pentru pregătirea momentului de lumină și culoare care va avea loc la aprinderea Flăcării Unirii.

 

CÂND
July 01, 2018 at 8pm - 10pm
UNDE
Catedrala Ortodoxa din Alba Iulia
CONTACT
Adrian Popescu · · 0723590742
220 răspunsuri
Adrian-Dorin Panti Graur Denis Viorica Boboc Cosmin Iosub Alexandru Stefan Szilagy Paul Munteanu Diana Lavric Constantin Gabriel Ivan Tudoreanu Nicolae

Who's RSVPing

Salut, participi la eveniment?

12 Reacții

Verifică-ți emailul și activează-ți contul.